26.1.16

Att vakna till regn och plusgrader var kanske inte riktigt vad jag hade önskat mig den här lediga tisdagen. Hade dessutom planerat att träffas o gå en skogspromenad med hela ligan idag när allas löp är över. Men får se hur kul det blir i slask.. Fick iallafall sova till lite över 8 idag, hittade ett ben i frysen som jag gav åt Chevy så jag fick ha min lugna morgon ifred haha, nu är det uppätet  och jag har verkligen ingen inspiration att gå ut i regnet. Ska försöka mysa en stund till här o sen gå ut iallafall. 
 
Om en vecka ska Chevy kastreras, min vintersemester kommer alltså gå åt till att försöka se till att han inte river hela huset med tratten på huvudet. Skönt iallafall att få det gjort! 
 
Nu eftersom det börjat regna o snön kommer mestadels försvinna kan jag inte låta bli att längta efter barmark och våren. Eftersom det inte blev annat än små godisspår under hösten så ska jag försöka lägga ordentliga spår åt båda hundarna så fort det är lite mindre snö. Ser fram emot det - så nu kan vi förhoppningsvis trampa omkring i slask en vecka o sen kommer våren! Eller inte.. 
 
Bild från fredagen då det var -26 o full sol! 
..från igår -1 haha