27.12.15

Julen kom o gick lika fort som vanligt. Idag ska jag tillbaka på jobb och antar att det kommer bli en stressig arbetstur. Men vad gör det när vi har haft 3 helt otroligt sköna lediga dagar tillsammans här hemma. Hundarna har fått göra massa roligt och jag har fått sova ut. 
 
Idag ska jag som sagt jobba 10-18, efter det ska vi äta pizza som vanligt efter 3 dagar med julmat. Har blivit lite av en tradition för oss. Sen ska jag ta en långlänk med hundarna så dom slipper ut o röra på sig. Har nämligen en riktigt lat morgon på gångs just nu. Imorgon jobbar jag till 14.15 om jag minns rätt, sen ska jag gå o storhandla och köpa hundmat eftersom deras torrfoder opassligt nog tog slut under helgdagarna.. men dom har fått äta skinka och lådor o andra rester så dom är mer än nöjda! 
 
Har dessutom dragit svansen mellan benen med att få Chevy att gå fint i koppel med bara träning, har köpt en nosgrimma för att förenkla det lite, och efter två längre promenader med nosgrimman har jag kunnat ta bort den efter halva länken och han går fortfarande fint. Vill ju inte använda den länge alls så vi tränar effektivt nu. Han är ju i "värsta åldern" så hans hjärna verkar ju inte kunna koncentrera sig på flera saker tillika så han koncentrerar sig endast på att dra iväg o snusa överallt. Men vi ska få styr på det här och småningom ska han kunna gå lika fint i kopplet som Roxi!
 
Slänger in lite bilder från de senaste dagarna medan jag ska fixa iväg mig på jobb!
 
ser att det blev en massa fula mellanrum mellan bilderna igen.... hinner dock itne fixa till det just nu!