SOL!

Herrejess SOLEN lyser där ute?! Förstås ska jag på kvällstur men han njuta en stund iallafall. Har varit på 1h morgonpromenad och skönt som satan var det. Har int precis rört på mig så mycket den senaste veckan o de kändes verkligen.. Måste komma igång igen bara min jävla hosta sku släppa också. 
 
Igår var jag iallafall på morgontur, kom hem, var ut med Roxi och sen stekte jag köttbullar o mittiallt var klockan 8? Halv 9 satt jag i soffan och höll på att somna men brukar alltid fara ut med Roxi tillika som Krisse far på nattur, men jag kunde inte ens hålla ögonen uppe så han fick fara.. hehe. Har sovit som en prinsessa inatt iallafall, vaknade kl 9 o var hur pigg som helst! 
 
Det blev först en sådär tråkigpromenad runt kyrkan o det men sen blev jag uttråkad på att bara gå så vi gick ner till pumpis o tränade lite lydnad, har inte blivit mycket av det på senaste så det var bra. Tränade på gamla volleybollsplanen, lite fritt följ, platsliggning, sättande, och kommandon på avstånd. Fick publik igen (händer ofta, men de e bara bra) av två kvinnor som stod o rökte uppe vid yrkis haha. Sen fick Roxi simma lite också, så hon var nöjd iallafall. 
 
Tog lite bilder när jag var ute med Roxi så här kommer några :)