30 maj

Hur fan gick maj såhär fort?? Tycker ju att det var vappen förra veckan? Jestas. 
 
Kallt som fan är det också. Igår for jag som sagt till skogen med hundarna, gick en ny väg med dom som definitivt behöver utforskas nogrannare, med eller utan sällskap. Perfekt länkväg där man int behöver skämmas för sitt flåsande, och dessutom kan ha Roxi lös. Efter det åkte vi till ett gårdsloppis i Pojo, hittade en blompall till balkongen. Sen till Bäljars för att såga av bordsbenen och efter det hem. Fixade balkongen och blev så himla nöjd! Måste bara komma på vad vi ska ha på golvet... Eftersom vi int har inglasad balkong så vill jag int ha plattor för då blir de så smutsigt o äckligt under dem, men betonggolvet är så jävla kallt så nån matta måst vi ha..
 
Pyssel med stolen blev det inte för de va så kallt att jag int ville sitta på balkongen o frysa hehe. Resten av kvällen blev det bara mys i soffan med en katt i kainalon o en hund i knäväcken, o en älskling på andra soffan :) Såg ganska många avsnitt av the Walking Dead o de e såå jännä! 
 
Idag är det kvällstur som gäller (13.30-21.30), har ingen lust att ens gå ut med Roxi idag för de e så tråkigt väder o kallt så jag dricker nog en kopp kaffe till före det.... Krisse den busen e ledig idag o resten av veckoslutet medan jag jobbar så inga roliga planer har vi heller. På lördag jobbar jag 9.30-17-30 så kanske jag sku orka ta mig i nacken o fara på länk på kvällen då.. Har ju faktiskt ett mål till slutet av sommaren! 
 
Loppisfyndet! 
Bordet blev perfekt höjd, så nu kan vi tilomed äta ute!! :) (byksträcket ska nog byta plats, o isbjörnslampan borde bort men Krisse låter mig int ta bort den haha!!)