30.3.16

Så otroligt skönt att vi börjar hitta balansen i träning och vilodagar. Roxi har absolut ingen skillnad fast vi skulle ligga i soffan i 4 dagar, men Chevy går på övervarv efter bara en dag med mindre aktivitet. Så igår var en aktiv dag, idag mindre aktiv. Chevy väckte mig 8.20 ungefär, då behövde han ut men direkt vi kom in igen gick han och lade sig för att fortsätta sova. Skönt. 
 
Eftersom jag skall på kvällstur idag så ville jag också ta det lite lugnt före och bestämde mig för att inte göra annat med hundarna idag än att träna lite inomhus. Så vi gjorde lite balansövningar och tränade på fjärren. Vet dock inte hur jag ska få fjärren att fungera utan att dom kommer mot mig vid varje skifte haha, men tur så gör vi allt bara för skojs skull! Tränade också på inkallningar till sidan, båda fixar det fint inomhus nu så vi ska stegvis fortsätta ute sen. 
 
Nu håller jag på att laga lite lunch och mat till jobbet - blir pestopasta med tonfisk, MUMS. Sen ska jag äta och åka iväg till jobbet. Imorgon är en ny dag och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på före kvällsturen!