25.11.14 Tisdag

Ledig tisdag. Fy vad skönt. Tycker jag alltid skriver att allting är så skönt. Har väl ett rätt så skönt liv antar jag! Gårdagen gick åt till att jobba, sen kom syster hit med Mango på kaffe, men min sjuka sambo kom hem från jobbet för feber så vi tog hundarna o gick ut istället. Följde hem henne till stan o så gick jag en omväg hem med Roxi. Efter det var det bara slappa o slöa som gällde för vår del. 
 
Idag har jag sovit ut till 9.30. Antar att det är mörknet som gör att jag sover så länge, tråkigt men orkar inte ha väckning heller. Drack morgonkaffe och tittade ett avsnitt Suits (älskar den serien!), sen tog jag ut Roxi på en hastig kisilänk och hoppade i bilen för att åka o tanka o hämta ut mitt H&M paket från Rkisoken. När jag kom hem tittade jag igenom alla saker och kom på att det fattades en massa grejer som kommer senare. Förstås. Alltid lika jobbigt att beställa från H&M men vad gör man inte för billiga kläder... hehe. 
 
Klockan är inte ens 15 ännu och jag har redan storstädat (bara damsugningen kvar), fört ner saker till källaren och hämtat upp julpyntet. Nu står vår lillajulsgran fint i vardagsrummet och ljusstakar i fönstren. Eftersom det är mindre än en månad (!!) till julafton så får man börja pynta enligt mig! Nu ska jag ta en stund i soffan o titta ett avsnitt Suits och sedan börja med maten. Ska slänga laxen i ugnen o potatisen o koka o ta en promenad med Roxi, sen blir det middag o resten av dagen ska vi bara mysa och på kvällen blir det långpromenad i vanlig ordning. 
 
Vill ha snön tillbaka!!